Drinkwatersystemen

Aquagroup biedt u allerlei drinkwatersystemen aan, waarvan wij uiteraard ook de plaatsing verzorgen. Omdat wij uw drinkwater filteren tot de grootse zuiveringsgraad, wordt er bij u thuis onmiddellijk zuiver gekoeld en heet drinkwater voorzien. Hiervoor gebruikt Aquagroup een innovatief energieloos drinkwatersysteem. Eén van de grootste nadrukken ligt bij ons op de rendabiliteit en het onderhoud van het toestel. Elke Euro moet correct benut worden… De meest geëerde drinkwatersystemen zijn dan ook de meest ecologische systemen!

Residentiële drinkwatersystemen

Aquagroup biedt u het volledige gamma Everpure drinkwatersystemen aan. Indien gewenst verzorgen wij de levering en installatie. Bent u een doe-het-zelver dan kan u deze klus gerust zelf klaren door de eenvoudige installatie. Al onze drinksystemen zijn online verkrijgbaar.

Terwijl de Everpure-filtersystemen van Pentair het water beschermen in de foodservice-industrie over de hele wereld, geven we ook om de kwaliteit van uw water thuis. We zijn toegewijd aan het leveren van residentiële filtratieoplossingen van commerciële kwaliteit. Ons doel is ervoor zorgen dat elk glas water dat u drinkt of thuis serveert aan familie en vrienden, fris, schoon en sprankelend helder is.

Commerciële kwaliteit waterfiltratie voor thuis

De gezondheid van uw gezin primeert boven alles. Dat is de reden waarom Everpure de geavanceerde prestaties van onze commerciële kwaliteitsfiltratie beschikbaar maakt voor thuisgebruik. Onze onder-waterfiltratiesystemen zijn de perfecte oplossing voor bij u thuis.

Elke cartridge is gemaakt van een naadloos polymeer gevoerd aluminium. Aan de binnenkant levert onze Micro-Pure precoat-filtratietechnologie zes keer meer filtervermogen en superieure chloor- en deeltjesreductie. Ons meest betaalbare filtersysteem helpt u en uw gezin te beschermen tegen schadelijke verontreinigingen zoals lood, cysten, asbest… 

Het ontwerp zorgt ervoor dat de vervanging van de cartridge, net zo eenvoudig is als het vervangen van een gloeilamp!

 

Een voorbeeld van een Everpure drinkwatersysteem:

Pentair Everpure H-104 Drinkwatersystemen

Pentair Everpure H-104

Pentair Everpure H-104 drinkwatersysteem

Onderdeel nr. EV9262-71

Krijg meer gemoedsrust met het Everpure H-104 systeem. Doordat ze ontworpen met de unieke Micro-Pure-technologie, biedt de H-104 gezond en heerlijk water. De reductie van de verontreinigingen leiden tot onder het federale actieniveau van 15 ppb NSF / ANSI-norm 53 gecertificeerd om cysten zoals Cryptosporidium en Giardia mechanisch te verminderen. Het vermindert deeltjes met een minimale grootte van 0,5 micron door mechanische middelen.

Dit systeem vermindert ook:

  • chloor smaak en geur
  • vuil, schimmel en algen
  • geoxideerd ijzer
  • Geoxideerd mangaan
  • Geoxideerde sulfiden

 

 

 

Bedrijfsaanzicht

Contacteer ons voor een gratis offerte of meer informatie