4 DC Volledig systeem

Everpure waterfilters van het type 4 DC werden speciaal ontworpen voor het gebruik met koudwatersystemen, Post-Mix installaties en drinkfonteintjes.

Pentair Everpure 4 DC

Pentair Everpure 4 DC biedt een helder, frisse topkwaliteit water als ingrediënt. Zowel voor tastings als voor koude dranken.

De sanitaire patronen vervangen is gemakkelijk, snel en proper. De interne delen van de filter zijn nooit blootgesteld aan behandeling of besmetting. Het gepatenteerde Micro-Pure® II-filtermedia remt de groei van bacteriën af.

De exclusieve submicron-technologie biedt een superieure reductie van de chloorsmaak en geur en micro-filtert vuildeeltjes tot 0,5 micron.

Pentair Everpure’s unieke filtermengeling met actieve kool vermindert de smaak van chloor en geur en andere schadelijke verontreinigingen. Vermindert cysten zoals Cryptosporidium en Giardia door mechanische middelen.

De filters zijn van het pre-coat type en te gebruiken als filtreermedium 0,5 micron filtratie, actief kool in poedervorm en antibacteriële filtermedium. Zij verwijderen alle onzuiverheden tot 0.5 micron en alle slechte geuren en smaken, zoals chloor en zorgen ervoor dat bacteriën geen kans hebben. Een goede submicron filtratie verwijdert ook asbestvezels, cysten en organismen zoals crypto sporidium, uit het water.

Everpure 4 DC

Volledig systeem kopen: 4 DC Systeem

Vervangpatroon kopen: 4 DC cartridge

Technische specificaties

EVE4260-37

Tapcapaciteit : 4C 1.9 l/min
Capaciteit totaal 4 DC : ca. 11.300 liter (T&O en chloor reductie)

De capaciteit variëreert  in functie van de:
· kwaliteit van het te behandelen water
· beoogde doorstroomsnelheid
· ingaande waterdruk

Temperatuur : Mag 38° C niet overschrijden.
Druk : Maximum 10 Bar.
Aansluiting : Schroefdraad van in- en uitgang is 3/8” NPT.

Afmetingen : 4DC 480 mm

 

 

Bedrijfsaanzicht

Contacteer ons voor een gratis offerte of meer informatie