SPA 400 Volledig Systeem

Geniet van lekker zuiver drinkbaar water. Of u het water nu drinkt of gebruikt om mee te koken, het smaakt beter met de SPA 400. Door zijn hoge filtratie elimineert deze tal van onzuiverheden in het water zoals lood, parasitaire protozone cysten en andere microscopische deeltjes.

Everpure SPA 400

 

De SPA 400 wordt onder de gootsteen geplaatst en aangesloten op uw huidige kraan zodat u geen extra kraan hoeft te plaatsen. U kan op elke kraan in huis deze filter plaatsen. In de badkamer, de keuken en je thuis spa. Door het gebruik van het full flow-systeem levert de filter constante water kwaliteit en heeft een hoog debiet van namelijk 8,3 liter water per minuut. Het systeem kan u makkelijk zelf plaatsen omdat er geen speciaal gereedschap vereist is. De filter vervangen is ook kinderspel.

Het systeem zorgt ervoor dat u goedkoper water kan drinken. U hoeft niet meer te zeulen met flessenwater. Afhankelijk van uw gezinssituatie geniet u een jaar lang van lekker kraantjeswater.

De SPA 400 (Micro-Pure) bevat een exclusieve precoat-filtertechnologie, en een uniek, gevouwen filtermembraan om alle partikels tot 0.5 micron te elimineren. Naast de eliminatie van contaminaties worden wel de mineralen in het water behouden. Ook veel voorkomende geurtjes en vieze smaken worden uit het water gefilterd. Dit bijzonder doordacht ontwerp biedt het grootste filteroppervlak en langere levensduur van de filter voor constant blijvende prestaties. Ideaal voor in uw keuken of badkamer.

EVERPURE-EV927090

SPA 400 Filter

Geen extra kraan nodig voor hoogwaardig water in de keuken.

Technische kenmerken SPA 400

  • Capaciteit : 11,356 liter
  • Debiet : 8.3 liter per minuut
  • Loodverwijdering : Ja
  • Bescherming tegen kalkaanslag: Neen

Brochure SPA-400 

Doe het zelf of geplaatst door een vakman. Contacteer ons voor meer informatie en prijzen.

 

 

Bedrijfsaanzicht

Contacteer ons voor een gratis offerte of meer informatie