Regenwater filter

Regenwater wordt verkregen uit de natuur, dus waarom zouden we er geen gebruik van maken? Er bestaan heel wat regenwater filters die ervoor zorgen dat het regenwater zuiver wordt. Stof, bladeren, takken, zand, steentjes, enz., worden opgevangen door de regenwater filter en deze zorgt er tevens ook voor dat het regenwater reuk- en kleurvrij wordt. Een regenwaterfilter met UV zal uw regenwater bacterievrij maken.

Met een regenwater filter kunt u heel wat besparen in uw huishouden! Gemiddeld wordt er per dag 120 liter water verbruikt per persoon. Slechts 50 liter daarvan wordt gebruikt voor voeding. De overige 70 liter water wordt overigens gebruikt voor het toilet, de wasmachine of om uw auto of tuin te besproeien.
Het is dus een goed idee om te investeren in een regenwaterfilter en op die manier te besparen op uw waterverbruik.  De kost hebt u in een mum van tijd terugverdiend! Een waterfilter is dus een goede investering.

Trippel regenwater filter

Hard water wordt zacht water

Zacht water

Last van hard water? Dan kunt u naast een filter voor regenwater ook denken aan een waterontharder, ook wel waterverzachter genoemd om hardheid van water tegen te gaan.
Een bekend merk onder waterverzachters is de Delta waterontharder. De prijzen van waterverzachters variëren, maar u kiest het beste voor kwaliteit.
Uw volledige huishouden heeft er baat bij! Uw badkamer, keuken, wasmachine, boiler en leidingen en vooral uw portemonnee!
Bij de aankoop van een waterontharder bespaart u vooral op: schoonmaakproducten, ontkalkingsproducten, onderhoudskosten voor uw huishoudtoestellen, boilers, etc.

Conclusie regenwater filter

Niet enkel uzelf heeft baat bij een regenwater filter, het is een investering voor het hele gezin.
Door te investeren in een waterzuiveringsinstallatie geniet u jaren van zacht water.
Deze eenmalige investering zorgt ervoor dat u hardheid van water kunt tegengaan en ook gebruik kunt maken van regenwater dat gratis ter onze beschikking staat. Door het te filteren met een filter voor regenwater, een regenwater filter dus, krijgt u mooi en proper water, geschikt voor dagelijks gebruik.

 

 

Bedrijfsaanzicht

Contacteer ons voor een gratis offerte of meer informatie