Waterverzachter aan de beste prijs kopen

Een waterverzachter zet hard water om in zacht water door het kalkgehalte ervan te verminderen. De meeste waterontharders doen dat volgens het principe van ionenuitwisseling, maar ze kunnen ook werken via omgekeerde osmose of elektromagnetisme. Naast deze verschillende wateronthardingstechnieken, is er ook een verschil in werking tussen de mechanische en elektronische waterontharders. Bijna elk type waterverzachter zijn verkrijgbaar bij Aquagroup. Van budget tot high-end toestellen, een hydraulische waterverzachter zonder stroom of een WiFi gestuurde waterverzachter. Simplex en Duplex toestellen zijn zowel in parallel, alternerende en serie opstelling verkrijgbaar. Welk type past er het best bij u? Vraag hier uw gratis advies aan.

Welke waterverzachter kan u kopen bij Aquagroup?

De Fleck 5600 SXT. Een prima keuze voor een lange levensduur. Deze waterverzachter is verkrijgbaar in 17 verschillende uitvoeringen. Dit is een van de meest verkochte modellen ter wereld. De Fleck 5600 beschikt over verschillende standaard functies maar is ook verkrijgbaar met talrijke opties.

Pentair Fleck 5600 SXT

Verkrijgbaar in 17 modellen

De 5800 Fleck is de opvolger van de 5600. De besturing is verkrijgbaar met een touchscreen maar ook met de gebruikelijke toetsen van Fleck. Dit zal in de toekomst de nieuwe trend zijn in de waterbehandeling. De besturingsklep van deze waterverzachter heeft talrijke functies extra in vergelijking met andere waterontharders.

waterverzachter met touchscreen

de 5800 met touchscreen kan op  elke waterverzachter gemonteerd worden.

AG-100 en AG 200 Hydraulische waterverzachters zijn toonaangevend. De toestellen werken enkel op waterdruk waardoor geen stroom nodig is. Alleen als u water verbruikt zal het toestel werken. Het ontwerp laat toe dat alle componenten in een toestel zitten. Het compacte toestel is makkelijk te plaatsen en past overal.

AG 100 - AG 200 ontkalker AG 200 Waterverzachter

Delta waterontharders zijn beschikbaar in zes verschillende modellen. Dit zijn hydraulische ontharders. Wat ook je behoefte is, Delta biedt altijd een oplossing. Delta’s toestellen zijn compact en gemakkelijk te plaatsen.

Delta waterverzachter Aquagroup

De 368-serie is de veelzijdige oplossing gemaakt door Pentair Autotrol. Het eenvoudige ontwerp is ideaal voor een brede waaier van toepassingen. Het product is een volledig geïntegreerde combinatie van klep en sturing die intelligentie en prestaties verenigt in een uiterst compacte behuizing.

368 serie - Aquagroup

368 serie

Clack WS1 CI.

Clack WS1 CI

Bekijk al onze waterverzachters in onze online shop.

 

 

Bedrijfsaanzicht

Contacteer ons voor een gratis offerte of meer informatie