Blue resin clean 250ml

Blue Resin Clean 25%

Harsenreiniger voor waterverzachters.

Blue Resin Clean 25% is een harsenreiniger voor waterverzachters. Met een kwart liter Blue Resin Clean kunt u 25 liter harsen behandelen. Maximaal twee keer toepassen bij sterk vervuilde harsen. Normaal is deze behandeling slechts eenmaal per jaar nodig. De meeste huishoudelijke waterverzachters hebben 8 tot 22 l harsen. Deze reiniger kan je dus meerdere jaren gebruiken bij een huishoudelijk toestel. De verhouding chemicaliën is 25%. Bij twijfel over de juiste hoeveelheid kan je best niet meer dan 1/4L (250ml) per jaar gebruiken.

harsen reiniger 250ml blue resin clean

250 ml cleaner

Info:

IJzer- en mineraalresten kunnen zich opstapelen in de harsen van de waterontharder waardoor de waterdoorstroming en de capaciteit van het toestel om te verzachten vermindert. Ook kan deze opstapeling een rare geur en smaak aan het water geven. De meeste fabrikanten raden een jaarlijks gebruik aan. Uitgezonderd op Delta ontharders.

RESUPCLEAN, RESINCLEAN, RESINPROF, RESUP, verwijderen deze resten en elimineren een eventuele slechte geur en of smaak in uw waterverzachter en de harsen.

Houdt de kleppen en pistons en keramische schijven vrij van vervuiling en oxidatie. Daarnaast verzekert het een langere levensduur van de harsen en voorkomt het de aangroei van ongewenste micro-organismen in uw waterverzachter.

Buiten bereik van kinderen bewaren.

H314-315 Veroorzaakt huidirritatie. H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie. S-2 Buiten bereik van kinderen bewaren. P302-P352 Bij contact met de ogen of huid langdurig spoelen met water.

 

 

Bedrijfsaanzicht

Contacteer ons voor een gratis offerte of meer informatie