Waterverzachter Judo

De waterverzachter Judo is uniek in zijn gamma. Door zijn tweezijdig gebruik wordt er bij de Judo waterverzachter het hoogst mogelijke prestatie en hygiëne behaald door middel van ontsmetting tijdens de geoptimaliseerde regeneratie intervallen. De cyclussen van de regeneraties zijn door de keramische schijven zeer getrouw, met als gevolg dat de Judo waterverzachter uiterst duurzaam is.

Ook een sterk punt van de Judo waterverzachters is dat het compact van formaat is, maar groot van prestatie. Zo behaald het met zijn 50,8 cm hoogte een kortstondig maximum debiet van 3.5m³/u.

Het eenvoudige interface van de Judo waterverzachter zorgt ervoor dat het makkelijk is om de staat van de waterverzachter te achterhalen door middel van kleur codes.

 

Waterverzachter Judo Quicksoft C

Waterverzachter Judo Quicksoft is geschikt voor huishoudelijk gebruik. Beschikt over een dubbele harsenvoorraad Duplex. De gebruikte harsen zijn van het type monosphére en geschikt voor drinkwater toepassingen. Volumeafhankelijke besturing die het water en zoutverbruik tot een minimum beperkt. Ingebouwde ontsmettingsinrichting door elektrolyse. bij elke spoeling zijn de harsen ontsmet. De stuurkop bevat slijtvaste keramische schijven. Deze waterverzachter levert 24 h op 24 h zacht water. De Judo Quicksoft is zeer geschikt voor wandmontage. Zoutreservoir ideaal voor de opname van blokzout en zoutpastilles.

1 Duim aansluiting, maximum afname 3500l/H, Incl. Sifon en bypasskraan.

Duplex waterverzachter Judo Quicksoft

JUDO QUICKSOFT-C

 

Waterverzachter Judo Quicksoft M

Waterverzachter Judo Quicksoft M is een duplex waterontharder met een parallel werking. Deze waterverzachter zal dus ook 24/24h zacht water leveren. De Quicksoft M bevat een aansluit-set met 2 flexibels, bypass en Sifon. Deze ontharder neemt ook rekening met uw waterverbruik.

  • Aansluiting op 1 Duim
  • H. 580 x L. 405 x B. 480 mm
  • Spoeling = 2 x 8 Min
  • Maximum afname 3500l/H
  • Zoutvoorraad 30 kg
  • Bevat Monosphére harsen met een uitwisseling van 5600 liter per 1F° / 1 liter harsen.
  • Automatische desinfectie via elektrolyse.
Waterontharder Judo Quick soft

Judo Quick soft -M

 

 

 

Bedrijfsaanzicht

Contacteer ons voor een gratis offerte of meer informatie