Waterzuiveringsinstallatie

Het zuiveren van water is voor twee zaken van heel groot belang. Ten eerste moet het oppervlaktewater zuiver en helder schoon gehouden worden en ten tweede verzekert het zuiveren van water kwalitatieve watergangen. Denk hierbij even aan ons eigen huishoudelijk afvalwater. Vooraleer dat deze terug geïnfiltreerd wordt in de bodem moet deze schoon gemaakt worden. Een waterzuiveringsinstallatie zorgt voor de optimale zuivering.

Regenwaterfilter

Onze natuur zorgt ervoor dat we regenwater kunnen opvangen. Het is vanzelfsprekend dat dit water gezuiverd moet worden. Er bestaan talrijke filters voor regenwater die als taak hebben om de elementen die het water vervuilen te elimineren. De regenwaterfilters zorgen er bovendien ook voor dat vieze geurtjes verdwijnen en dat regenwater kleurloos wordt. Een regenwaterfilter met UV zal uw regenwater bacterievrij maken, zo kan u ook douchen en baden nemen met regenwater.

Huishoudelijke besparingen? Investeer vandaag in een filter voor regenwater om optimaal te bezuinigen op uw waterverbruik.

Kortom, een waterfilter is dus een geschikte, deugdelijke investering.

 

Waterverzachter

Heeft u er enig idee van hoeveel water één persoon per dag verbruikt? 120 liter, dat na gebruik ervan vervuild is. Elk gezin kan dus kiezen voor z’n eigen gezondheid d.w.z. ervoor kiezen om zijn huishoudwater te laten zuiveren.

Naast  regenwaterfilters bestaan er waterverzachters of anders genaamd waterontharders om de hardheid van water tegen te gaan.
Als u een waterontharder aankoopt bespaart u voornamelijk op schoonmaakproducten, ontkalkingsproducten, onderhoudskosten voor uw huishoudtoestellen, boilers, etc.

De prijzen voor waterverzachters kunnen variëren afhankelijk van het type waterverzachter dat u aankoopt. Algemeen kan gezegd worden dat u beter naar de kwaliteit kijkt dan enkel de prijs om achteraf niet voor verrassingen te staan.  De onderhoudskost van een degelijke waterontharder mag niet zomaar vergeten worden. Hierover informeert u zich best op voorhand.

Op zoek naar een degelijke waterzuiveringsinstallatie? Laat u inspireren door de waterverzachter van Delta. Er zijn verschillende Delta modellen die voor iedereen persoonlijk aan zijn of haar behoeften kan voldoen. De Delta waterontharder staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit.

 

 

Bedrijfsaanzicht

Contacteer ons voor een gratis offerte of meer informatie